BIC Raiffeisenbank Kötschach - Mauthen, registrierte Genossenschaft mit beschränkter Haftung Zws.Liesing


Navn:
BIC:
By:
Postkode:
Land:
Søk også på bankfilialer


BIC / SWIFT:RZKTAT2K364   Østerrike
Navn på bank:Raiffeisenbank Kötschach - Mauthen, registrierte Genossenschaft mit beschränkter Haftung Zws.Liesing

Land:Østerrike

Gate:Liesing 52
Postkode:9653
By:Liesing,Lesachtal
Stat:Kärnten

Telefon:+43 (0)4716 252
Faks:+43 (0)4716 252

Bransje:Ja

BIC Raiffeisenbank Kötschach - Mauthen, registrierte Genossenschaft mit beschränkter Haftung Zws.Liesing (Østerrike) (SWIFT-koden)

BIC for Raiffeisenbank Kötschach - Mauthen, registrierte Genossenschaft mit beschränkter Haftung Zws.Liesing i Liesing,Lesachtal er RZKTAT2K364. Forkortelsen BIC står for 'Business Identifier Code' (tidligere 'Bank Identifier Code'). Dette er en internasjonalt standardkode for identifisering av avdelingskontorer i betalingstransaksjoner. Den brukes av kredittinstitusjoner, meglere og lignende selskaper over hele verden, og identifiserer hver partner som direkte eller indirekte deltar i betalingstransaksjoner. I betalingstransaksjoner brukes BIC / SWIFT-BIC i kombinasjon med et IBAN (= Internasjonalt bankkontonummer), der BIC identifiserer banken og IBAN identifiserer den aktuelle kontoen.

IBAN består av følgende komponenter:

  1. Landskoden, to tegn.
  2. Det tosifrede kontrollsifret. Det er mellom 02 og 98. Ved bruk av dette kontrollnummeret, gjenkjennes alltid et enkelt, galt tegn, individuelle transponerte sifre blir nesten alltid gjenkjent, og selv med flere feil er gjenkjennelsesgraden fortsatt høy.
  3. En rad med tegn som identifiserer den faktiske kontoen. I de fleste land er dette rent numerisk. Dette er også kjent som BBAN (= Basic Bank Account Number). I de fleste land er dette bankkoden og kontonummeret.

For det fiktive kontonummeret 271602861 og bankkoden 39364, blir dette en IBAN som ligner denne: AT99 3936 4271 6028 61. For å forbedre lesbarheten til IBAN blir den vanligvis delt inn i blokker med fire tegn hver. IBAN kan være opptil 34 tegn lang, men er kortere i de fleste land.

Som du ser, inneholder en IBAN i seg selv allerede en kode som identifiserer den aktuelle banken på en unik måte. For eksempel, for Raiffeisenbank Kötschach - Mauthen, registrierte Genossenschaft mit beschränkter Haftung Zws.Liesing, er dette 39364. Derfor er BIC, i vårt eksempel RZKTAT2K364, ikke nødvendig for overføringer i Europa. IBAN alene er nok i dette tilfellet. Ytterligere detaljer om en BIC- eller SWIFT-kode er bare nødvendige for overføringer der en av bankene som er involvert i transaksjonen har hovedkontor utenfor Europa, og som kjøres via SWIFT-systemet.

BIC inneholder også en landskode. I motsetning til IBAN står dette ikke først i BIC, men er i stedet på plass 5 og 6. For eksempel for BIC RZKTAT2K364 er dette AT. I noen få tilfeller kan landskoden fra IBAN avvike fra landskoden til den tilknyttede BIC fordi det brukes forskjellige standarder.

En BIC er enten 8 eller 11 tegn og inneholder ikke sitt eget kontrollsiffer. I motsetning til IBAN, kan en BIC, bortsett fra lengden, bare kontrolleres ved å se om den er oppført i BIC-katalogen som regelmessig blir oppdatert av SWIFT. Når det gjelder IBAN, er det derimot mulig å bruke en matematisk prosedyre for å sjekke om dette er formelt riktig, ved å bruke det oppførte kontrolltallet. Bare formelt korrekte IBAN-er kan eksistere. Spørsmålet om en spesifikk IBAN faktisk eksisterer, kan imidlertid bare besvares av den gjeldende banken. Forfalskede eller ikke lenger eksisterende IBAN-er kan ikke gjenkjennes av kontrolltallet.

Hovedkvarteret er Raiffeisenbank Kötschach - Mauthen, registrierte Genossenschaft mit beschränkter Haftung Zws.Liesing i Liesing,Lesachtal. På sin side er Liesing,Lesachtal i Østerrike. Raiffeisenbank Kötschach - Mauthen, registrierte Genossenschaft mit beschränkter Haftung Zws.Liesing kan kontaktes på telefon på 04716/252.


Vi kan ikke garantere for nøyaktigheten av informasjonen.

Dato for data: 06/2023