BIC Raiffeisenbank Salzburg Liefering-Maxglan-Siezenheim eGen Zws.Siezenheim


Navn:
BIC:
By:
Postkode:
Land:
Søk også på bankfilialer


BIC / SWIFT:RVSAAT2S034   Østerrike
Navn på bank:Raiffeisenbank Salzburg Liefering-Maxglan-Siezenheim eGen Zws.Siezenheim

Land:Østerrike

Gate:Feilbachstraße 1
Postkode:5072
By:Siezenheim
Stat:Salzburg

Telefon:+43 (0)662 852816
Faks:+43 (0)662 853450

Bransje:Ja

BIC Raiffeisenbank Salzburg Liefering-Maxglan-Siezenheim eGen Zws.Siezenheim (Østerrike) (SWIFT-koden)

BIC for Raiffeisenbank Salzburg Liefering-Maxglan-Siezenheim eGen Zws.Siezenheim i Siezenheim er RVSAAT2S034. Forkortelsen BIC står for 'Business Identifier Code' (tidligere 'Bank Identifier Code'). Dette er en internasjonalt standardkode for identifisering av avdelingskontorer i betalingstransaksjoner. Den brukes av kredittinstitusjoner, meglere og lignende selskaper over hele verden, og identifiserer hver partner som direkte eller indirekte deltar i betalingstransaksjoner. I betalingstransaksjoner brukes BIC / SWIFT-BIC i kombinasjon med et IBAN (= Internasjonalt bankkontonummer), der BIC identifiserer banken og IBAN identifiserer den aktuelle kontoen.

IBAN består av følgende komponenter:

  1. Landskoden, to tegn.
  2. Det tosifrede kontrollsifret. Det er mellom 02 og 98. Ved bruk av dette kontrollnummeret, gjenkjennes alltid et enkelt, galt tegn, individuelle transponerte sifre blir nesten alltid gjenkjent, og selv med flere feil er gjenkjennelsesgraden fortsatt høy.
  3. En rad med tegn som identifiserer den faktiske kontoen. I de fleste land er dette rent numerisk. Dette er også kjent som BBAN (= Basic Bank Account Number). I de fleste land er dette bankkoden og kontonummeret.

For det fiktive kontonummeret 197520725 og bankkoden 35034, blir dette en IBAN som ligner denne: AT99 3503 4197 5207 25. For å forbedre lesbarheten til IBAN blir den vanligvis delt inn i blokker med fire tegn hver. IBAN kan være opptil 34 tegn lang, men er kortere i de fleste land.

Som du ser, inneholder en IBAN i seg selv allerede en kode som identifiserer den aktuelle banken på en unik måte. For eksempel, for Raiffeisenbank Salzburg Liefering-Maxglan-Siezenheim eGen Zws.Siezenheim, er dette 35034. Derfor er BIC, i vårt eksempel RVSAAT2S034, ikke nødvendig for overføringer i Europa. IBAN alene er nok i dette tilfellet. Ytterligere detaljer om en BIC- eller SWIFT-kode er bare nødvendige for overføringer der en av bankene som er involvert i transaksjonen har hovedkontor utenfor Europa, og som kjøres via SWIFT-systemet.

BIC inneholder også en landskode. I motsetning til IBAN står dette ikke først i BIC, men er i stedet på plass 5 og 6. For eksempel for BIC RVSAAT2S034 er dette AT. I noen få tilfeller kan landskoden fra IBAN avvike fra landskoden til den tilknyttede BIC fordi det brukes forskjellige standarder.

En BIC er enten 8 eller 11 tegn og inneholder ikke sitt eget kontrollsiffer. I motsetning til IBAN, kan en BIC, bortsett fra lengden, bare kontrolleres ved å se om den er oppført i BIC-katalogen som regelmessig blir oppdatert av SWIFT. Når det gjelder IBAN, er det derimot mulig å bruke en matematisk prosedyre for å sjekke om dette er formelt riktig, ved å bruke det oppførte kontrolltallet. Bare formelt korrekte IBAN-er kan eksistere. Spørsmålet om en spesifikk IBAN faktisk eksisterer, kan imidlertid bare besvares av den gjeldende banken. Forfalskede eller ikke lenger eksisterende IBAN-er kan ikke gjenkjennes av kontrolltallet.

Hovedkvarteret er Raiffeisenbank Salzburg Liefering-Maxglan-Siezenheim eGen Zws.Siezenheim i Siezenheim. På sin side er Siezenheim i Østerrike. Raiffeisenbank Salzburg Liefering-Maxglan-Siezenheim eGen Zws.Siezenheim kan kontaktes på telefon på 0662/852816.


Vi kan ikke garantere for nøyaktigheten av informasjonen.

Dato for data: 06/2024