BIC Raiffeisenkasse Haidershofen eGen Bst.Kürnberg-Kleinraming


Navn:
BIC:
By:
Postkode:
Land:
Søk også på bankfilialer


BIC / SWIFT:RLNWATWW278   Østerrike
Navn på bank:Raiffeisenkasse Haidershofen eGen Bst.Kürnberg-Kleinraming

Land:Østerrike

Gate:Ramingtal 27
Postkode:4442
By:Kleinraming
Stat:Niederösterreich

Telefon:+43 (0)7252 32007
Faks:+43 (0)7252 3200755

Bransje:Ja

BIC Raiffeisenkasse Haidershofen eGen Bst.Kürnberg-Kleinraming (Østerrike) (SWIFT-koden)

BIC for Raiffeisenkasse Haidershofen eGen Bst.Kürnberg-Kleinraming i Kleinraming er RLNWATWW278. Forkortelsen BIC står for 'Business Identifier Code' (tidligere 'Bank Identifier Code'). Dette er en internasjonalt standardkode for identifisering av avdelingskontorer i betalingstransaksjoner. Den brukes av kredittinstitusjoner, meglere og lignende selskaper over hele verden, og identifiserer hver partner som direkte eller indirekte deltar i betalingstransaksjoner. I betalingstransaksjoner brukes BIC / SWIFT-BIC i kombinasjon med et IBAN (= Internasjonalt bankkontonummer), der BIC identifiserer banken og IBAN identifiserer den aktuelle kontoen.

IBAN består av følgende komponenter:

  1. Landskoden, to tegn.
  2. Det tosifrede kontrollsifret. Det er mellom 02 og 98. Ved bruk av dette kontrollnummeret, gjenkjennes alltid et enkelt, galt tegn, individuelle transponerte sifre blir nesten alltid gjenkjent, og selv med flere feil er gjenkjennelsesgraden fortsatt høy.
  3. En rad med tegn som identifiserer den faktiske kontoen. I de fleste land er dette rent numerisk. Dette er også kjent som BBAN (= Basic Bank Account Number). I de fleste land er dette bankkoden og kontonummeret.

For det fiktive kontonummeret 938271469 og bankkoden 32278, blir dette en IBAN som ligner denne: AT99 3227 8938 2714 69. For å forbedre lesbarheten til IBAN blir den vanligvis delt inn i blokker med fire tegn hver. IBAN kan være opptil 34 tegn lang, men er kortere i de fleste land.

Som du ser, inneholder en IBAN i seg selv allerede en kode som identifiserer den aktuelle banken på en unik måte. For eksempel, for Raiffeisenkasse Haidershofen eGen Bst.Kürnberg-Kleinraming, er dette 32278. Derfor er BIC, i vårt eksempel RLNWATWW278, ikke nødvendig for overføringer i Europa. IBAN alene er nok i dette tilfellet. Ytterligere detaljer om en BIC- eller SWIFT-kode er bare nødvendige for overføringer der en av bankene som er involvert i transaksjonen har hovedkontor utenfor Europa, og som kjøres via SWIFT-systemet.

BIC inneholder også en landskode. I motsetning til IBAN står dette ikke først i BIC, men er i stedet på plass 5 og 6. For eksempel for BIC RLNWATWW278 er dette AT. I noen få tilfeller kan landskoden fra IBAN avvike fra landskoden til den tilknyttede BIC fordi det brukes forskjellige standarder.

En BIC er enten 8 eller 11 tegn og inneholder ikke sitt eget kontrollsiffer. I motsetning til IBAN, kan en BIC, bortsett fra lengden, bare kontrolleres ved å se om den er oppført i BIC-katalogen som regelmessig blir oppdatert av SWIFT. Når det gjelder IBAN, er det derimot mulig å bruke en matematisk prosedyre for å sjekke om dette er formelt riktig, ved å bruke det oppførte kontrolltallet. Bare formelt korrekte IBAN-er kan eksistere. Spørsmålet om en spesifikk IBAN faktisk eksisterer, kan imidlertid bare besvares av den gjeldende banken. Forfalskede eller ikke lenger eksisterende IBAN-er kan ikke gjenkjennes av kontrolltallet.

Hovedkvarteret er Raiffeisenkasse Haidershofen eGen Bst.Kürnberg-Kleinraming i Kleinraming. På sin side er Kleinraming i Østerrike. Raiffeisenkasse Haidershofen eGen Bst.Kürnberg-Kleinraming kan kontaktes på telefon på 07252/32007.


Vi kan ikke garantere for nøyaktigheten av informasjonen.

Dato for data: 06/2024