BIC Vereinigte Sparkassen Eschenbach i d Opf, Pleystein


Navn:
BIC:
By:
Postkode:
Land:
Søk også på bankfilialer


BIC / SWIFT:BYLADEM1ESB   Tyskland
Navn på bank:Vereinigte Sparkassen Eschenbach i d Opf

Land:Tyskland

Postkode:92714
By:Pleystein

Telefon:+49 (0)9654 1415

Bransje:Ja

BIC Vereinigte Sparkassen Eschenbach i d Opf, Pleystein (Tyskland) (SWIFT-koden)

BIC for Vereinigte Sparkassen Eschenbach i d Opf i Pleystein er BYLADEM1ESB. Forkortelsen BIC står for 'Business Identifier Code' (tidligere 'Bank Identifier Code'). Dette er en internasjonalt standardkode for identifisering av avdelingskontorer i betalingstransaksjoner. Den brukes av kredittinstitusjoner, meglere og lignende selskaper over hele verden, og identifiserer hver partner som direkte eller indirekte deltar i betalingstransaksjoner. I betalingstransaksjoner brukes BIC / SWIFT-BIC i kombinasjon med et IBAN (= Internasjonalt bankkontonummer), der BIC identifiserer banken og IBAN identifiserer den aktuelle kontoen.

IBAN består av følgende komponenter:

  1. Landskoden, to tegn.
  2. Det tosifrede kontrollsifret. Det er mellom 02 og 98. Ved bruk av dette kontrollnummeret, gjenkjennes alltid et enkelt, galt tegn, individuelle transponerte sifre blir nesten alltid gjenkjent, og selv med flere feil er gjenkjennelsesgraden fortsatt høy.
  3. En rad med tegn som identifiserer den faktiske kontoen. I de fleste land er dette rent numerisk. Dette er også kjent som BBAN (= Basic Bank Account Number). I de fleste land er dette bankkoden og kontonummeret.

For det fiktive kontonummeret 234566525 og bankkoden 75351960, blir dette en IBAN som ligner denne: DE99 7535 1960 2345 6652 5. For å forbedre lesbarheten til IBAN blir den vanligvis delt inn i blokker med fire tegn hver. IBAN kan være opptil 34 tegn lang, men er kortere i de fleste land.

Som du ser, inneholder en IBAN i seg selv allerede en kode som identifiserer den aktuelle banken på en unik måte. For eksempel, for Vereinigte Sparkassen Eschenbach i d Opf, er dette 75351960. Derfor er BIC, i vårt eksempel BYLADEM1ESB, ikke nødvendig for overføringer i Europa. IBAN alene er nok i dette tilfellet. Ytterligere detaljer om en BIC- eller SWIFT-kode er bare nødvendige for overføringer der en av bankene som er involvert i transaksjonen har hovedkontor utenfor Europa, og som kjøres via SWIFT-systemet.

BIC inneholder også en landskode. I motsetning til IBAN står dette ikke først i BIC, men er i stedet på plass 5 og 6. For eksempel for BIC BYLADEM1ESB er dette DE. I noen få tilfeller kan landskoden fra IBAN avvike fra landskoden til den tilknyttede BIC fordi det brukes forskjellige standarder.

En BIC er enten 8 eller 11 tegn og inneholder ikke sitt eget kontrollsiffer. I motsetning til IBAN, kan en BIC, bortsett fra lengden, bare kontrolleres ved å se om den er oppført i BIC-katalogen som regelmessig blir oppdatert av SWIFT. Når det gjelder IBAN, er det derimot mulig å bruke en matematisk prosedyre for å sjekke om dette er formelt riktig, ved å bruke det oppførte kontrolltallet. Bare formelt korrekte IBAN-er kan eksistere. Spørsmålet om en spesifikk IBAN faktisk eksisterer, kan imidlertid bare besvares av den gjeldende banken. Forfalskede eller ikke lenger eksisterende IBAN-er kan ikke gjenkjennes av kontrolltallet.

Hovedkvarteret er Vereinigte Sparkassen Eschenbach i d Opf i Pleystein. På sin side er Pleystein i Tyskland. Vereinigte Sparkassen Eschenbach i d Opf kan kontaktes på telefon på (09654) 1415.


Vi kan ikke garantere for nøyaktigheten av informasjonen.

Dato for data: 06/2024