BIC Yapı ve Kredi Bankası A.Ş., Adıyaman Atatürk Caddesi


Navn:
BIC:
By:
Postkode:
Land:
Søk også på bankfilialer


BIC / SWIFT:YAPITRISFEX   Tyrkia
Navn på bank:Yapı ve Kredi Bankası A.Ş., Adıyaman Atatürk Caddesi

Land:Tyrkia

Gate:Turgutreis Mahallesi Atatürk Bulvarı No:253 02230
By:Adıyaman
Stat:Merkez İlçe

Telefon:+90 4162140024
Faks:+90 4132140012

Bransje:Ja

BIC Yapı ve Kredi Bankası A.Ş., Adıyaman Atatürk Caddesi (Tyrkia) (SWIFT-koden)

BIC for Yapı ve Kredi Bankası A.Ş., Adıyaman Atatürk Caddesi i Adıyaman er YAPITRISFEX. Forkortelsen BIC står for 'Business Identifier Code' (tidligere 'Bank Identifier Code'). Dette er en internasjonalt standardkode for identifisering av avdelingskontorer i betalingstransaksjoner. Den brukes av kredittinstitusjoner, meglere og lignende selskaper over hele verden, og identifiserer hver partner som direkte eller indirekte deltar i betalingstransaksjoner. I betalingstransaksjoner brukes BIC / SWIFT-BIC i kombinasjon med et IBAN (= Internasjonalt bankkontonummer), der BIC identifiserer banken og IBAN identifiserer den aktuelle kontoen.

IBAN består av følgende komponenter:

  1. Landskoden, to tegn.
  2. Det tosifrede kontrollsifret. Det er mellom 02 og 98. Ved bruk av dette kontrollnummeret, gjenkjennes alltid et enkelt, galt tegn, individuelle transponerte sifre blir nesten alltid gjenkjent, og selv med flere feil er gjenkjennelsesgraden fortsatt høy.
  3. En rad med tegn som identifiserer den faktiske kontoen. I de fleste land er dette rent numerisk. Dette er også kjent som BBAN (= Basic Bank Account Number). I de fleste land er dette bankkoden og kontonummeret.

For det fiktive kontonummeret 419750389 og bankkoden 19750389, blir dette en IBAN som ligner denne: TR99 1975 0389 4197 5038 9. For å forbedre lesbarheten til IBAN blir den vanligvis delt inn i blokker med fire tegn hver. IBAN kan være opptil 34 tegn lang, men er kortere i de fleste land.

BIC inneholder også en landskode. I motsetning til IBAN står dette ikke først i BIC, men er i stedet på plass 5 og 6. For eksempel for BIC YAPITRISFEX er dette TR. I noen få tilfeller kan landskoden fra IBAN avvike fra landskoden til den tilknyttede BIC fordi det brukes forskjellige standarder.

En BIC er enten 8 eller 11 tegn og inneholder ikke sitt eget kontrollsiffer. I motsetning til IBAN, kan en BIC, bortsett fra lengden, bare kontrolleres ved å se om den er oppført i BIC-katalogen som regelmessig blir oppdatert av SWIFT. Når det gjelder IBAN, er det derimot mulig å bruke en matematisk prosedyre for å sjekke om dette er formelt riktig, ved å bruke det oppførte kontrolltallet. Bare formelt korrekte IBAN-er kan eksistere. Spørsmålet om en spesifikk IBAN faktisk eksisterer, kan imidlertid bare besvares av den gjeldende banken. Forfalskede eller ikke lenger eksisterende IBAN-er kan ikke gjenkjennes av kontrolltallet.

Hovedkvarteret er Yapı ve Kredi Bankası A.Ş., Adıyaman Atatürk Caddesi i Adıyaman. På sin side er Adıyaman i Tyrkia. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş., Adıyaman Atatürk Caddesi kan kontaktes på telefon på 4162140024.


Vi kan ikke garantere for nøyaktigheten av informasjonen.

Dato for data: 05/2024