BIC Yapı ve Kredi Bankası A.Ş., Gebze Osb Çarşı, Kocaeli


Navn:
BIC:
By:
Postkode:
Land:
Søk også på bankfilialer


BIC / SWIFT:YAPITRISFEX   Tyrkia
Navn på bank:Yapı ve Kredi Bankası A.Ş., Gebze Osb Çarşı

Land:Tyrkia

Gate:Gosb Meydan Binası 1600.Sokak No:1601-620 41400
By:Kocaeli (İzmit)
Stat:Çayırova

Telefon:+90 262 751 29 60
Faks:+90 262 647 95 90

Bransje:Ja

BIC Yapı ve Kredi Bankası A.Ş., Gebze Osb Çarşı, Kocaeli (Tyrkia) (SWIFT-koden)

BIC for Yapı ve Kredi Bankası A.Ş., Gebze Osb Çarşı i Kocaeli (İzmit) er YAPITRISFEX. Forkortelsen BIC står for 'Business Identifier Code' (tidligere 'Bank Identifier Code'). Dette er en internasjonalt standardkode for identifisering av avdelingskontorer i betalingstransaksjoner. Den brukes av kredittinstitusjoner, meglere og lignende selskaper over hele verden, og identifiserer hver partner som direkte eller indirekte deltar i betalingstransaksjoner. I betalingstransaksjoner brukes BIC / SWIFT-BIC i kombinasjon med et IBAN (= Internasjonalt bankkontonummer), der BIC identifiserer banken og IBAN identifiserer den aktuelle kontoen.

IBAN består av følgende komponenter:

  1. Landskoden, to tegn.
  2. Det tosifrede kontrollsifret. Det er mellom 02 og 98. Ved bruk av dette kontrollnummeret, gjenkjennes alltid et enkelt, galt tegn, individuelle transponerte sifre blir nesten alltid gjenkjent, og selv med flere feil er gjenkjennelsesgraden fortsatt høy.
  3. En rad med tegn som identifiserer den faktiske kontoen. I de fleste land er dette rent numerisk. Dette er også kjent som BBAN (= Basic Bank Account Number). I de fleste land er dette bankkoden og kontonummeret.

For det fiktive kontonummeret 382711869 og bankkoden 82711869, blir dette en IBAN som ligner denne: TR99 8271 1869 3827 1186 9. For å forbedre lesbarheten til IBAN blir den vanligvis delt inn i blokker med fire tegn hver. IBAN kan være opptil 34 tegn lang, men er kortere i de fleste land.

BIC inneholder også en landskode. I motsetning til IBAN står dette ikke først i BIC, men er i stedet på plass 5 og 6. For eksempel for BIC YAPITRISFEX er dette TR. I noen få tilfeller kan landskoden fra IBAN avvike fra landskoden til den tilknyttede BIC fordi det brukes forskjellige standarder.

En BIC er enten 8 eller 11 tegn og inneholder ikke sitt eget kontrollsiffer. I motsetning til IBAN, kan en BIC, bortsett fra lengden, bare kontrolleres ved å se om den er oppført i BIC-katalogen som regelmessig blir oppdatert av SWIFT. Når det gjelder IBAN, er det derimot mulig å bruke en matematisk prosedyre for å sjekke om dette er formelt riktig, ved å bruke det oppførte kontrolltallet. Bare formelt korrekte IBAN-er kan eksistere. Spørsmålet om en spesifikk IBAN faktisk eksisterer, kan imidlertid bare besvares av den gjeldende banken. Forfalskede eller ikke lenger eksisterende IBAN-er kan ikke gjenkjennes av kontrolltallet.

Hovedkvarteret er Yapı ve Kredi Bankası A.Ş., Gebze Osb Çarşı i Kocaeli (İzmit). På sin side er Kocaeli (İzmit) i Tyrkia. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş., Gebze Osb Çarşı kan kontaktes på telefon på 262-751 29 60.


Vi kan ikke garantere for nøyaktigheten av informasjonen.

Dato for data: 05/2024