BIC mBank Spółka Akcyjna, Oddział Korporacyjny Bydgoszcz


Navn:
Land:
IBAN:
BIC:
By:
Postkode:
Søk også på bankfilialer


BIC / SWIFT:BREXPLPWBYD   Polen
Navn på bank:mBank Spółka Akcyjna, Oddział Korporacyjny Bydgoszcz

Land:Polen

Gate:ul. Grodzka 19-21
Postkode:85-109
By:Bydgoszcz

Telefon:+48 52 584 31 00
Faks:+48 52 345 64 21

Bransje:Ja

BIC mBank Spółka Akcyjna, Oddział Korporacyjny Bydgoszcz (Polen) (SWIFT-koden)

BIC for mBank Spółka Akcyjna, Oddział Korporacyjny Bydgoszcz i Bydgoszcz er BREXPLPWBYD. Forkortelsen BIC står for 'Business Identifier Code' (tidligere 'Bank Identifier Code'). Dette er en internasjonalt standardkode for identifisering av avdelingskontorer i betalingstransaksjoner. Den brukes av kredittinstitusjoner, meglere og lignende selskaper over hele verden, og identifiserer hver partner som direkte eller indirekte deltar i betalingstransaksjoner. I betalingstransaksjoner brukes BIC / SWIFT-BIC i kombinasjon med et IBAN (= Internasjonalt bankkontonummer), der BIC identifiserer banken og IBAN identifiserer den aktuelle kontoen.

IBAN består av følgende komponenter:

  1. Landskoden, to tegn.
  2. Det tosifrede kontrollsifret. Det er mellom 02 og 98. Ved bruk av dette kontrollnummeret, gjenkjennes alltid et enkelt, galt tegn, individuelle transponerte sifre blir nesten alltid gjenkjent, og selv med flere feil er gjenkjennelsesgraden fortsatt høy.
  3. En rad med tegn som identifiserer den faktiske kontoen. I de fleste land er dette rent numerisk. Dette er også kjent som BBAN (= Basic Bank Account Number). I de fleste land er dette bankkoden og kontonummeret.

For det fiktive kontonummeret 444444404 og bankkoden 11401052, blir dette en IBAN som ligner denne: PL99 1140 1052 4444 4440 4. For å forbedre lesbarheten til IBAN blir den vanligvis delt inn i blokker med fire tegn hver. IBAN kan være opptil 34 tegn lang, men er kortere i de fleste land.

Som du ser, inneholder en IBAN i seg selv allerede en kode som identifiserer den aktuelle banken på en unik måte. For eksempel, for mBank Spółka Akcyjna, Oddział Korporacyjny Bydgoszcz, er dette 11401052. Derfor er BIC, i vårt eksempel BREXPLPWBYD, ikke nødvendig for overføringer i Europa. IBAN alene er nok i dette tilfellet. Ytterligere detaljer om en BIC- eller SWIFT-kode er bare nødvendige for overføringer der en av bankene som er involvert i transaksjonen har hovedkontor utenfor Europa, og som kjøres via SWIFT-systemet.

BIC inneholder også en landskode. I motsetning til IBAN står dette ikke først i BIC, men er i stedet på plass 5 og 6. For eksempel for BIC BREXPLPWBYD er dette PL. I noen få tilfeller kan landskoden fra IBAN avvike fra landskoden til den tilknyttede BIC fordi det brukes forskjellige standarder.

En BIC er enten 8 eller 11 tegn og inneholder ikke sitt eget kontrollsiffer. I motsetning til IBAN, kan en BIC, bortsett fra lengden, bare kontrolleres ved å se om den er oppført i BIC-katalogen som regelmessig blir oppdatert av SWIFT. Når det gjelder IBAN, er det derimot mulig å bruke en matematisk prosedyre for å sjekke om dette er formelt riktig, ved å bruke det oppførte kontrolltallet. Bare formelt korrekte IBAN-er kan eksistere. Spørsmålet om en spesifikk IBAN faktisk eksisterer, kan imidlertid bare besvares av den gjeldende banken. Forfalskede eller ikke lenger eksisterende IBAN-er kan ikke gjenkjennes av kontrolltallet.

Hovedkvarteret er mBank Spółka Akcyjna, Oddział Korporacyjny Bydgoszcz i Bydgoszcz. På sin side er Bydgoszcz i Polen. mBank Spółka Akcyjna, Oddział Korporacyjny Bydgoszcz kan kontaktes på telefon på 52 584 31 00.


Vi kan ikke garantere for nøyaktigheten av informasjonen.

Dato for data: 10/2022